Skip to main content

Generelt om serien

 • Hva er holdbarheten på produktene fra Dr Greve Pharma?

  Produktene fra Dr Greve Pharma er merket med ”åpen krukke” symbolet, (eller PAO-symbolet, ”period after opening”).

  Innen EU og EØS er ikke hudpleieprodukter med holdbarhet over 30 måneder pålagt å ha en ”best før” dato. I stedet skal PAO-symbolet brukes for å indikere produktets holdbarhet (i måneder) etter åpning. Midt på eller til høyre for PAO-symbolet skal det stå en tekst som viser dette antallet måneder, (for eksempel 12M).

  Alle produktene fra Dr Greve Pharma merket med batch nr. Ved hjelp av dette nummeret er produksjonsdato og annen produksjonsinformasjon til en hver tid sporbart.

  For mer informasjon om holdbarhetsdato for kosmetiske produkter, se http://www.lovdata.no/for/sf/ho/to-19951026-0871-004.html#10

 • Hva menes med at Dr Greve Pharma er en serie til mor, baby og barn?

  Forskjellige livsfaser har behov for tilpasset pleie. Vi har delt produktserien vår inn i tre ulike brukergrupper, mor, baby (fra 0 til 3 år) og barn (fra 3 år og oppover).

  Babyserien:

  Mange foreldre ønsker å bruke uparfymerte produkter til barn under tre år. Produktene våre beregnet til baby er derfor parfymefrie, anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund, og utviklet spesielt til babyens sarte hud

  Barneserien:

  Produktene i barneserien er tilpasset barns behov i en aktiv hverdag. Etterhvert som barna blir eldre er det kanskje lettere å for dem å like produkter som er tilsatt litt duft. Dr Greve Pharma-produktene som er beregnet til litt større barn er derfor mildt parfymert.

  Morserien:

  Under og etter graviditet er det mange som opplever at huden forandrer seg. Eksempler på dette kan være at huden føles tørrere og mer ømfintlig, og mange opplever å få strekkmerker. Produktene til mor er derfor utviklet med hensyn til slike behov.

  Produktene i denne serien kan også gjerne brukes av andre kvinner og menn som har behov for sensitive hudpleieprodukter.

  Våre produkter til baby er:

  Dr Greve Pharma Beroligende Babyolje, Dr Greve Pharma Pleiende Sinksalve og Dr Greve Pharma Milde&Myke Våtservietter

  Våre produkter til litt eldre barn er:

  Dr Greve Pharma Milde Hånd & Ansikt Renseservietter, Dr Greve Pharma Mild & Pleiende Sjampo, Dr Greve Pharma Beskyttende Allroundkrem og Dr Greve Pharma Skummende Dusj&Bad

  Våre produkter til mor er:

  Dr Greve Pharma Rik & Pleiende Hudkrem for gravide, Dr Greve Pharma Intensiv Håndkrem og Dr Greve Pharma pH-balansert Intimvask .

 • Hva er Dr Greve Pharma?

  Dr Greve Pharma er en hudpleieserie for baby, barn og mor som er utviklet i samarbeid med norske apotek.

  Serien består av totalt 10 produkter, 3 til baby, 4 til barn og 3 til mor. 6 av produktene er Svanemerket og de tre babyproduktene er i tillegg anbefalt av Norges astma og allergiforbund

 • Hva menes med sensitiv produktserie?

  Serien baseres på milde råvarer og produktene til baby og mor oppfyller de ingredienskravene som er satt opp av miljøstiftelsen svanen (og NAAF for baby). I tillegg er en stor andel av serien dermatologisk testet på sensitiv hud.

 • Hva betyr det at produktene er merket ”uten parabener”?

  Alle hygiene- og kosmetikkprodukter som inneholder vann er nødt til og konserveres på en eller annen måte for å forhindre vekst av uønskede mikroorganismer.

  Parabener (metyl-, etyl-, propyl- butyl- og isobutylparabener ++) er en klasse konserveringsmiddel som er mye brukt i hygiene- og hudpleieprodukter. Generelt ansees råstoffene å være blant de tryggeste konserveringsmidlene som finnes på markedet, men det har i senere tid likevel vært en del negative medieoppslag rundt særlig de langkjedede parabenene (propyl-, butyl- og isobutylparabener). EUs vitenskaplige komite (SCCP) har erklært at de ønsker å ta en ny helse- og miljømessig vurdering av bruken av langkjedede parabener, mens de kortkjedede (metyl- og etylparabener) er ansett som ”ufarlige”.

  For en vanlig forbruker er det ikke nødvendigvis like enkelt å skille mellom kort- og langkjedede kjemiske forbindelser. Lilleborg har derfor helt unngått å bruke parabener i Dr. Greve Pharma. Med tanke på at foreldre generelt ofte er mer skeptiske til alle typer tilsetninger har vi også valgt å merke at produktene våre ikke inneholder noen former for parabener.

 • Hva menes med ”biologisk nedbrytbare”?

  Dr Greve Pharma Milde&Myke Våtservietter og Dr Greve Pharma Milde Hånd & Ansikt Renseservietter er begge laget av 100% viskose, et naturlig materiale som et utvunnet fra treforedling. Dette betyr igjen at selve servietten over tid vil kunne brytes ned naturlig i naturen.

 • Hva menes med dermatologisk testet?

  En dermatologisk test er en test som forteller oss om produktets formulering kan forårsake irritasjoner på huden. Testen gjennomføres ved å tilsette formuleringen direkte på (fortynnes hvis det er et ”skyll-av”produkt) underarmen til 30 tilfeldig valgte testpersoner for deretter å undersøke om allergiske reaksjoner forekommer umiddelbart, etter 24- og etter 48 timer. Når et produkt er dermatologisk testet på sensitiv hud vil dette si at testen er utført på personer som har mer sensitiv hud enn gjennomsnittet.

To the top ^